Logistic equipment
handled with care
Nominatie Trends 2019
Geplaatst: Jan, 8, 2019
Nominatie Trends 2019

Rotom NV behoort voor het derde jaar op rij tot één van de snelst groeiende bedrijven van Oost-Vlaanderen. Een bijzondere prestatie voor een bedrijf dat opereert in de logistieke sector.

Rotom is een bedrijf met meer dan 30 jaar historie en expertise, maar ook een bedrijf dat zich continu ontwikkelt, vertelt algemeen directeur Joeri Varewyck.

Als onderdeel van de Rotom Europe groep, met 14 vestigingen in 9 landen, richt onze onderneming zich op "het faciliteren van het logistieke proces" van onze klanten.

Met een mix van deze producten en diensten stapt Rotom vaker weg van de traditionele verkoop van logistieke middelen.  Door zich te concentreren op de noden van de klant en deze in kaart te brengen, komen we vaak met oplossingen die een positieve impact kunnen hebben op de totale supply chain en kosten.

Door de groeiende vraag naar duurzame ladingdragers en pooling verwacht ook Rotom een mooie groei de komende jaren.  Samen met de klant streven naar de perfecte ladingdrager en optimaal beheer, daar is waar het bij Rotom om draait!