Logistic equipment
handled with care

Welkom bij 2Return!

De kracht van 2Return is de klant ontzorgen van de logistiek van ladingdragers in de Supply Chain van productie tot en met weer terughalen aan het eind van de keten.
Een netwerk van samenwerkende specialistische bedrijven realiseren onder leiding van 2Return hoogwaardige poolsystemen voor elk type ladingdrager in elke industrie.
Het resultaat is een ongeëvenaarde dienstverlening aan onze klanten; de gebruikers van ladingdragers.

"we keep your products on the move"

Logistieke dienstverlening voor ladingdragers

Het bedrijf 2Return, opgericht in 2010 is een 100% dochter van Rotom Europe BV en richt zich op logistieke dienstverlening voor ladingdragers. 2Return opereert als een van de Rotom bedrijven volledig onafhankelijk onder de paraplu van Rotom Europe. Daarbij staat transparantie voorop en worden deelnemende bedrijven geselecteerd op toegevoegde waarde en geschiktheid voor de totale dienstverlening.

De bundeling van strategische sterkten en praktische oplossingen van Rotom en collega bedrijven is de kracht achter een Europees logistiek netwerk waarin ladingdragers meerdere keren kunnen worden ingezet. Door procesoptimalisatie zorgen wij ervoor dat de levensduur van ladingdragers wordt verlengd, inzetbaarheid wordt verhoogd, totale kosten worden verlaagd en belasting voor het milieu wordt teruggedrongen.

Ladingdragers vormen een elementair hulpmiddel in het verplaatsen van producten in de Supply Chain. Of het nu grondstoffen, halffabricaten of eindproduct betreft, er is altijd een ladingdrager nodig om het veilig en in goede conditie bij de uiteindelijke gebruiker te krijgen. Veel aandacht wordt besteed aan het product, de verpakking en gelukkig in veel gevallen ook de ladingdrager. Zodra de missie succesvol is voltooid blijft de ladingdrager achter en juist dan blijft onze aandacht gericht op de ladingdrager om deze op een gecontroleerde manier zo snel mogelijk weer voor een volgende tour inzetbaar te hebben.

Kwaliteitsgarantie

Ga direct naar de website van 2Return

Contact

Klantenservice

  • Naar webshop
  • Ophaalservice
  • Inkoop service