Inkoop

Welk type artikelen kopen we terug?

Heeft u veel oude onnodige artikelen die waardevolle ruimte in uw magazijn bezet houden? Besluit niet te snel tot afvalverwerking met hoge recyclingkosten. Profiteer van onze terugkoop optie. Ons bedrijf zal controleren of ze nog waardevol zijn en een acceptabel terugkoopaanbod presenteren. Dankzij de terugkoop optie kunt u veel geld terug verdienen!

Welk type artikelen kopen we terug?

Wij kopen de meeste logistieke producten. De meesten van hen zijn:

  • Houten pallets
  • Plastic pallets
  • Pallet opzetranden
  • Rolcontainers
  • Plastic kratten
  • Plastic palletboxen
  • Draadcontainers

Wat betreft producten van metaal en hout, kopen we zelfs nog te repareren goederen terug.

Combineer de aankoop van nieuwe pallets en dozen met de verkoop van uw oude artikelen. Als u uw vloot pallets en dozen wilt verversen, kunnen we ons aanbod voor de verkoop van nieuwe pallets en palletboxen combineren met de inkoop van uw gebruikte pallets en palletboxen. Dit verlaagt de kosten van aanschaf van nieuwe artikelen en ook het probleem van onnodig gebruikte opslagruimte.

Service beschikbaar in heel Europa

Dankzij 15 magazijnen in 9 landen binnen Europa, kunnen we uw pallets en containers van bijna elke plaats in Europa terug kopen. U bespaart tijd en geld terwijl uw oude artikelen de dichtstbijzijnde Rotom vestiging bereiken. Daarom is ons inkoopaanbod niet alleen allround, maar ook financieel aantrekkelijk.

Hoe begin het terugkoop traject?

Neem foto's van de producten die u wilt verkopen en stuur ze naar ons doormiddel van het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt een kopie van uw aanbod via uw e-mail. U kunt ook rechtstreeks op elke productpagina vragen stellen voor de beoordeling. In beide gevallen nemen wij contact met u op zodra we uw pallets of palletboxen evalueren. Wij presenteren u ons aanbod gratis.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB

*Vereiste velden