Waarom Rotom?

Heeft u professionele ondersteuning nodig bij het kiezen van passende producten? Weet u niet of het beter zou zijn om de verpakking te kopen of te huren? Of misschien wilt u de gebruikte verpakkingen verkopen en een aantal nieuwe kopen? Elke dag helpen wij onze klanten door de meest winstgevende oplossingen voor hun leveranciers te adviseren. We hebben 30 jaar ervaring en we blijven onze kennis voortdurend uitbreiden door te leren over nieuwe mogelijkheden.

Als u onze ondersteuning nodig heeft in termen van transport- en opslagproducten, zoekt u een specifieke dienst of beide zaken, dan bent u bij ons in goede handen.

Eén bedrijf - meerdere oplossingen

Rotom biedt veel mogelijke oplossingen voor uw supply chain - gebruik ze goed! U vindt de beste logistieke middelen en diensten bij ons. Wij beschikken over een breed scala aan producten zoals houten en kunststof pallets, pallet opzetranden, rolcontainers, kunststof en metalen palletboxen.

U kunt kiezen uit onze standaardproducten, maar ons ook ​​opdracht geven voor atypische containers te produceren. U kunt huren, kopen, uw artikelen repareren of onderhouden. Bovendien zal 2Return u helpen door pooling te organiseren om de retourneerbare transportartikelen efficiënt te beheren. U kunt rekenen op professionele technische en logistieke ondersteuning, ongeacht wat uw behoeften en verwachtingen zijn. U kunt de professionals vertrouwen.

Ervaring

Rotom Group ondersteunt haar klanten op de Europese markt al meer dan 30 jaar. Onze vestigingen zijn gestationeerd in 9 landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Spanje, Oostenrijk, Denemarken en Portugal. Dankzij een breed scala aan producten en diensten kunnen wij onze klanten ondersteunen in een groot aantal branches van de economie. We gebruiken onze kennis en ervaring om de omvang van onze diensten te verbreden en betrouwbare producten te ontwerpen.

Onze sterke punten

In ons dagelijks werk waarderen we de partnerschapsregels en werken we aan gezamenlijke inspanningen. Wij zijn trots op de successen van onze klanten en we zoeken voortdurend naar betere oplossingen in overeenstemming met de duurzaamheidsregels. Onze sterke punten zijn:

 • Betrouwbaar - we komen na wat we beloven
 • Service - snel antwoord op de vragen van de klant, snelle levering
 • Communicatie - professioneel antwoord op de vragen van de klant
 • Kennis - wij adviseren de beste oplossingen
 • Transparant - Rotom biedt inzicht in het supply chain proces
 • Professionaliteit - Rotom werkt met contracten, SLA, KPI's en een communicatiematrix
 • Geografisch - internationaal netwerk van eigen bedrijven om leveringen te waarborgen
 • Piek of extra vraag - grote voorraad beschikbare producten
 • Productassortiment - breed assortiment producten en logistieke diensten
 • Financieel - financieel sterk bedrijf, uitgebreide betalingsvoorwaarden, continuïteit
 • R & D afdeling - ontwerp op klantniveau, de juiste oplossing / product