Welkom bij de Rotom Groep

Dankzij onze producten en logistieke dienstverlening hebben wij duizenden tevreden klanten in Europa, deze sturen ons dagelijks de behoeften van hun klanten. De beschikbaarheid van producten en diensten die wij als Rotom Groep aanbieden wordt bewaakt door 400 medewerkers op elk moment van de dag verdeeld over 9 landen in Europa. Wij adviseren en helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuze voor dé logistieke oplossing die aansluit bij hun behoefte, wij benaderen elke klant individueel en proberen een logistieke oplossing op maat aan te leveren. Inmiddels hebben we al meer dan 30 jaar ervaring met onze klanten voor het leveren van logistieke middelen en logistieke diensten!

Het hoofdkantoor van Rotom is gevestigd in Nederland. Met vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Portugal en Denemarken. Hier kunt u onze locaties vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van de beste interne transportmiddelen, ladingdragers, mobiele opslagsystemen en hulpmiddelen voor in uw magazijn of winkel.


Houten Pallets Intern transport Kunststoft pallets Palletranden Rollcontainers Opslagsystemen Kunststof bakken Kunststof palletboxen Metalen bakken, Gitterbox See all product categories See all services Verhuur Pooling Packaging recovery RTI Management Produktontwikkeling Reparatie en onderhound Aankoop pallets

Feiten en cijfers van de Rotom Groep

Rotom Groep is reeds meer dan 30 jaar actief op de Europese markt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Son, vlakbij Eindhoven, in Nederland.

> 500Personeelsleden

16 Locaties10 Landen

Meer dan 10 Milj. palletsgeleverd elk jaar

>30 jaarervaring

Missie en doelstellingen

Onze missie is om onze klanten te helpen hun supply chain te optimaliseren zodat zij hiervan de voordelen hebben en de beste logistieke middelen en diensten aan onze klanten te garanderen. Rotom biedt klanten binnen Europa optimalisaties van hun supply chain zodat zij zich kunnen focussen op hun dagelijks en belangrijkste activiteit.

Onze belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Efficiëntie in het zoeken naar oplossingen

Onze doelstelling is om het grootste en belangrijkste bedrijf te worden als leverancier van logistieke middelen en diensten binnen Europa. Wij zijn continu bezig met het verbeteren en verfijnen van onze producten en diensten richting onze klanten zodat zij hun supply chain kunnen optimaliseren en hierdoor besparingen kunnen realiseren of efficiënter kunnen werken. Wij hebben als doel om de beste producten, diensten en logistieke oplossingen te leveren waardoor de productiviteit van uw logistieke proces zal toenemen en u daar de bijkomende voordelen en opbrengsten van zal ervaren.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB

*Vereiste velden