Duurzaamheid in de logistiek - Whitepaper

Het verlengen van de levensduur van het product is duurzaam

Het verlengen van de levensduur van het product is duurzaam

Aantal pagina's: 16

Publicatiedatum: 02/2024

Kunnen eenmalige ladingdragers herbruikbare ladingdragers worden?

Het antwoord op deze vraag is verrassend eenvoudig: ja, dat kan en zou zelfs moeten. Bevolkingsgroei en een stijgende vraag leiden tot een toenemende hoeveelheid verpakkingsafval. De oplossing voor dit probleem is een herbruikbare verpakking die meerdere malen kan ingezet worden in de supply chain. Deze aanpak brengt een aantal voordelen met zich mee voor het bedrijf, het milieu en het imago.

Download de nieuwste whitepaper en lees hoe we onze partners hebben geholpen om duurzamere organisaties te worden. Overstappen van wegwerp verpakkingen naar herbruikbare ladingdragers is eenvoudiger dan u zou denken.
Het verlengen van de levensduur van het product is duurzaam

Het verlengen van de levensduur van het product is duurzaam

Aantal pagina's: 16

Publicatiedatum: 01/2023

Verleng de levensduur van uw ladingdragers

De kosten van ladingdragers kunnen in zo'n snel veranderende markt zeer hoog en onvoorspelbaar zijn. Plotselinge stijgingen van orders of dalingen van de verkoop maken het moeilijk om te voorspellen hoeveel ladingdragers u optimaal nodig hebt. Maar wat u wel kunt doen, is zorgen voor de bestaande pool van retourladingdragers om ze voor 100% te gebruiken, zonder u zorgen te maken over hun beschikbaarheid en kwaliteit.

Aan de hand van zes voorbeelden uit verschillende bedrijfstakken leert u hoe u door reparatie en regelmatig onderhoud het maximale uit uw ladingdragers kunt halen. Ga na hoe u de liquiditeit in de supply chain kunt herstellen en uw bedrijf duurzamer wordt met relatief kleine uitgaven.
Whitepaper

Verhuur, deelgebruik van logistieke middelen

Aantal pagina's: 13

Publicatiedatum: 05/2022

Sneller reageren dankzij gehuurde logistieke ladingdragers

Plotselinge verstoringen in de supply chain? Bedreigde liquiditeit bij leveringen door een gebrek aan beschikbaarheid van logistieke ladingdragers? Op tijd actie ondernemen is cruciaal, maar gelukkig is de oplossing voorhanden. En het is een duurzame oplossing die snel voordelen oplevert.

Download deze editie van whitepapers en lees hoe verpakkingsverhuur bedrijven heeft geholpen logistieke problemen op te lossen, heeft voorkomen dat de supply chain stilviel en de soepele voortzetting van promotiecampagnes mogelijk heeft gemaakt. Is deze oplossing ook iets voor u?
Whitepaper

Hergebruik van ladingdragers op maat is een duurzame oplossing

Aantal pagina's: 13

Publicatiedatum: 12/2021

Maak van wegwerpverpakkingen een duurzaam logistiek middel

Een gestaag groeiende wereldbevolking en een groeiende wereldeconomie zijn nauw verbonden met een aanzienlijke toename van de consumptie. Maar de hoeveelheid grondstoffen die beschikbaar is om daaraan te voldoen, neemt gestaag af. De grondstoffen raken op en worden door schaarste steeds duurder. Bijna elke fabrikant heeft tegenwoordig met dit probleem te maken.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw verpakkingskosten en uw CO2-voetafdruk door herbruikbare verpakkingen te gebruiken. Aan de hand van concrete voorbeelden leert u welke winst te behalen valt en hoe u de milieu-impact van verpakkingen kunt verminderen. Nu bent u nog maar één stap verwijderd van het bereiken van duurzaamheid voor uw bedrijf.
Lees ook onze andere whitepapers:

  • WP 5: Recycling en hergebruikt van materialen

  • WP 6: Terugkoop inspecteer & repareer en verkoop ladingdragers

  • WP 7: Pooling

  • WP 8: Duurzaam & ergonomisch product ontwerp

  • WP 9: Track&Trace

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden