Duurzaamheid

Wij nemen de natuur serieus, daarom hebben we sinds het begin van ons bedrijf in de strategie van duurzaamheid gelooft. Dankzij het gebruik van innovatieve technologische oplossingen en een reeks logistieke diensten optimaliseren wij onze projecten met het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en vermijden wij de negatieve effecten op het milieu.

Ontwerpen van producten

In de logistiek is de keuze van een passende verpakking voor opslag en transport als doel altijd een gevolg van een reeks compromissen. Dingen die hiervoor in aanmerking komen zijn: het type gebruikte materialen, het beoogde gebruik en de duurzaamheid, evenals de kosten van transport en opslag. Bovendien zijn alle factoren gerelateerd met een vereiste beschermingsgraad van vervoerde goederen. Wij houden rekening met uw eisen, daarom bieden we u een service om een ​​aangepast pakket te ontwerpen. Volgens het idee van duurzaam ontwikkelingen bieden wij u de beste oplossingen aan, terwijl u de beste beschikbare materialen gebruikt. Een individueel ontworpen pakket betekent grotere ergonomie van het werk, evenals hogere productiviteit en een merkbare verbetering van de efficiëntie. Bovendien kan, dankzij geavanceerde logistieke diensten, bijna elke pallet, kist of container, ongeacht de gebruikte materialen, opnieuw worden gebruikt. Daardoor verminderen we ook hun negatieve impact op het milieu.

Verpakkingsdoeltreffendheid in de supply chain

Afgezien van de verpakking ontwerp service, bieden wij u de mogelijkheid om de retourneerbare artikelen te beheren. Als u onze poolservice gebruikt, gebruikt u uw rolcontainers efficiënter. U hoeft zich geen zorgen te maken als er sprake is van beschadigde artikelen, want in onze RTI Management-afdeling zorgen wij ervoor dat uw pallets en rolcontainers altijd functioneel en klaar zijn om mee te werken. Op deze manier kunt u de levensduur van uw artikelen verlengen en het kostbare proces van afschrijving van beschadigde producten uitstellen.

Rolcontainer verhuur

Als om welke reden dan ook, het kopen van nieuwe artikelen niet mogelijk is, bieden wij u als alternatief een service voor huurartikelen aan. Hierdoor kunt u een kostbare investering, onnodig gebruikte opslagruimte in uw magazijn vermijden en het maximaal gebruik van elk gehuurd artikel garanderen. Ons brede aanbod van huurproducten omvat houten en plastic pallets, rolcontainers, draadcontainers en kunststof kratten of mobiele stapelrekken.

Het huren van logistieke verpakkingen, vermindert de productie van nieuwe en heeft een positieve invloed op het milieu en de logistieke kosten van onze klanten.

Reparatie van beschadigde rolcontainers

Functionele pakketten betekenen dat uw supply chain efficiënt en veilig is. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de levenscyclus van onze producten zo lang mogelijk blijft. Dankzij onze reparatie- en onderhoudservice kunt u uw producten veilig bewaren en vervoeren. U hoeft geen beschadigde rolcontainer met een nieuwe te vervangen - vaak kan het gerepareerd worden en gedurende een lange periode functioneel blijven, voordat u gedwongen wordt om deze te recyclen. U moet zich herinneren aan regelmatig onderhoud van uw logistieke middelen, omdat u hiermee de levensduur verlengt en zorgt voor een beter milieu.

Wij zijn er zeker van dat u door onze diensten te gebruiken besparingen zult realiseren. Op dit punt moet u zich beseffen wat we samen nog meer kunnen bereiken! Vaardig gebruik van grondestoffen uit de natuur is onze gedeelde verantwoordelijkheid. Als u een van onze logistieke diensten kiest, bent u er zeker van dat u samen met ons het idee van duurzaamheid nastreeft.