Sectoren

Voedselindustrie

Logistieke middelen kunnen de voedingsindustrie ondersteunen. Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar de beste middelen voor uw bedrijf!

Lees meer

Retailsector

Nieuwe pallets kopen of toch liever uw logstieke middelen huren? De keuze is aan u. Wij bieden diverse voordelige opties die uw supply chain zullen verbeteren!

Lees meer

E-commerce sector

Plan het seizoen van tevoren met extra pallets, metalen manden of opslagrekken. U kunt ook gebruik maken van de verhuurverpakkingen en -ladingdragers van Rotom!

Lees meer

Doe-het-zelf sector

Plan het seizoen van tevoren met extra pallets, metalen manden of opslagrekken. U kunt ook gebruik maken van de verhuurverpakkingen en -ladingdragers van Rotom!

Lees meer

Postorderbedrijven

Gebruik de juiste verpakking voor een snelle verzending. Het aanschaffen van houten pallets, kunststof bakken of rolcontainers zal uw werk vereenvoudigen.

Lees meer

Industriële sector

Als u de pallets, palletranden en kratten uit ons assortiment kiest, geniet u van pallets die vele rotaties in intensieve productieomstandigheden meegaan.

Lees meer

Automotive industrie

Adjust your packaging to complex and automated supply chains in the automotive industry. Check out our sturdy pallets, crates, collars and other products.

Lees meer

Elektronicabranche

Kies de logistieke verpakking die het beste past bij uw supply chain. Gepersonaliseerde of eenmalige pallets? Profiteer van het aanbod van Rotom.

Lees meer

Verpakkingsindustrie

Transporteer uw papier veilig met stevige Euro- of kunststof pallets. Na het piekseizoen kunnen wij het overschot aan verpakkingen van u opkopen.

Lees meer

Logistieke sector

Beheer uw toeleveringsketen efficiënt met een breed scala aan logistieke verpakkingen. Ook kunt u gebruik maken van onze huurmogelijkheden tijdens piekperiodes.

Lees meer

Chemiesector

Kies voor veilige ladingdragers voor transport en opslag in de chemische industrie, zoals robuuste CP-pallets, kunststof pallets en andere producten.

Lees meer

Argi-sector

Een goed gekozen verpakking voor transport en opslag van landbouwproducten is de sleutel tot succes. Zorg vandaag nog voor uw producten in de landbouwsector!

Lees meer

Medische industrie

Zorg ervoor dat uw goederen goed worden getransporteerd dankzij hoogwaardige kunststof pallets, nestbare bakken en gegalvaniseerde rolcontainers.

Lees meer

Bouwsector

Zorg voor een veilige levering van bouwmaterialen met een robuuste en stabiele logistieke verpakking.

Lees meer
Elke bedrijfstak wordt gekenmerkt door specifieke logistieke behoeften, seizoensgebonden variaties en specifieke uitdagingen. Wij kennen deze bijzonderheden en vereisten van de afzonderlijke markten waarin wij actief zijn. Dit is mogelijk dankzij de technische kennis en ervaring die is opgedaan door samen te werken met klanten in diverse Europese landen. Wij bieden voor elke bedrijfstak producten en diensten aan die doeltreffend, praktisch en aangepast aan de huidige logistieke trends zijn.

Wat de individuele logistieke behoeften betreft, streven wij ernaar zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van bedrijven in een bepaalde sector. Met een compleet aanbod van diensten en een breed scala aan logistieke producten, zijn wij een betrouwbare partner in elke supply chain. Wij bieden de beste oplossingen, afgestemd op de omvang van de verrichte werkzaamheden.

Argi-sector

Een stevige verpakking is de sleutel tot succes tijdens iedere oogst. Pallets, verlengstukken, palletsboxen of opengewerkte containers zijn een must voor ieder bedrijf in de landbouwsector. Als u veehouder bent of aan hoge hygiënenormen moet voldoen, zijn plastic pallets en eurocontainers die speciaal voor levensmiddelen zijn ontworpen, onmisbaar. Onze producten zijn gemaakt om de dagelijkse ontberingen van deze veeleisende sector te doorstaan.

Bekijk onze aanbieding voor de agri-sector

Automotive industrie

De automobielindustrie is een van de snelst groeiende industrieën. Dit houdt in dat de toeleveringsketens moeten worden afgestemd op de nieuwste geautomatiseerde technologieën. Wij bieden robuuste en duurzame verpakkingen voor het vervoer en de opslag van onderdelen. Naast het beheer van geïntegreerde toeleveringsketens, bieden wij ook verpakkingsverhuur en pooling aan.

Meer producten en services voor de automotive industrie

Bouwsector

De voortgang van bouwwerkzaamheden hangt af van een goed georganiseerde toeleveringsketen. Stevige pallets voor het vervoer van zware ladingen, of wegwerppallets die naar de bouwplaats worden gestuurd, zijn er slechts enkele van. Wij helpen ook bij de opslag van verpakkingen in magazijnen en bieden huurmogelijkheden, zodat u de juiste ladingdragers krijgt op het moment dat ze nodig zijn.

Bekijk hier onze complete range voor de bouwsector

Chemiesector

In de chemische industrie is de grootste uitdaging het waarborgen van de veiligheid in de gehele toeleveringsketen. Geschikte logistieke dragers, zoals CP-pallets of diensten op het gebied van verpakkingsbeheer, maken het mogelijk te voldoen aan de eisen voor een veilig vervoer van producten. Dit geldt ook voor de opslag van chemicaliën in het magazijn.

Meer over de producten en diensten voor de chemiesector

Doe-het-zelf sector

Seizoensgebondenheid en veranderende behoeften van klanten zijn een belangrijk kenmerk van de doe-het-zelf-branche. Wij leveren aan bedrijven die aan big box stores en doe-het-zelfzaken leveren de nodige dragers voor de opslag en het vervoer van producten. De verscheidenheid aan processen en producten voor het uitstallen van goederen maakt het mogelijk om aan de vraag naar bouw- en decoratiematerialen te voldoen.

Bekijk producten specifiek voor de doe-het-zelf sector

E-commerce sector

In de logistiek van de e-commerce industrie is het van groot belang om producten snel te picken en goederen zo snel mogelijk bij de klant af te leveren. Wij bieden ondersteuning in de vorm van het huren van de benodigde pallets en (rol)rolcontainers, alsmede de aanschaf van verpakkingen zodat deze niet onnodige ruimte in beslag nemen in het magazijn.

Meer over producten en diensten voor de e-commerce sector

Elektronicabranche

Hoge concurrentie en een uitgebreid distributieproces zijn de dagelijkse uitdagingen van de elektronicabranche. Om goederen snel en efficiënt te kunnen leveren, bieden wij op maat gemaakte transportdragers aan, zoals houten wegwerppallets, kunststof pallets of pallets die speciaal zijn ontworpen voor de toeleveringsketen. Met behulp van een pooling service verzorgen wij het gehele flow proces van uw pakketten.

Bekijk onze aanbieding voor de elektronicabranche

Logistieke sector

Logistiek 3PL is vandaag de dag een onmisbare schakel in de ondersteuning van fabrikanten en klanten van diverse industrieën. Het werkterrein omvat complexe logistieke taken op het gebied van planning, opslag, picking en dispatching. Wij ondersteunen logistieke bedrijven in elke fase van het proces door verpakkingen te leveren die voldoen aan fytosanitaire of exportvereisten.

Lees meer over onze producten en diensten voor de logistieke industrie

Industriële sector

Efficiënte en flexibele productieprocessen zijn uiterst belangrijk in de industrie. Goed gekozen pallets, palletboxen, pallet opzetranden en andere noodzakelijke verpakkingen

Meer over producten en diensten voor de inudstriële sector

Medische industrie

Hoge hygiëne-eisen in de medische, farmaceutische en cosmetische industrie vereisen het gebruik van pallets en containers die speciaal voor deze toepassingen zijn ontworpen. Wij bieden een breed scala aan hygiënische pallets, plastic containers of dozen die nodig zijn voor het vervoer en de opslag van grondstoffen. Bovendien vergemakkelijkt een grote selectie rolcontainers het werk van wasserijen in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Meer over producten en diensten voor de medische industrie

Verpakkingsindustrie

Succes in de pulp- en papierindustrie hangt af van een geïntegreerde toeleveringsketen. Met onze pallets, containers of verlengstukken kunt u voldoen aan hoge hygiënenormen. In tijden van hoge productiegroei kunt u de kosten voor de aanschaf van nieuwe dragers optimaliseren door gebruik te maken van onze verhuurservice voor verpakkingen.

Bekijk onze aanbieding voor de verpakkingsindustrie

Voedselindustrie

Flexibiliteit van de bevoorrading, hoge hygiënenormen en betrouwbaarheid van de bevoorradingsketen zijn belangrijke aspecten in de voedingsindustrie. Wij bieden pallets, kunststof bakken, verlengstukken, palletrekken en vele andere hulpmiddelen om de dagelijkse logistiek te verbeteren. Tijdens seizoensgebonden productiepieken is het mogelijk om de benodigde verpakkingen te huren.

Meer over producten en diensten voor de voedselindustrie

Retailsector

Snel reageren op nieuwe vraag, kosteneffectief en een betrouwbare toeleveringsketen is een detailhandelsbehoefte. Wij hebben in de loop der jaren met veel leveranciers samengewerkt en bieden flexibele oplossingen voor de verpakking die u nodig hebt, waar en wanneer u die nodig hebt. Onze diensten - of het nu gaat om verhuur, pooling of reparatie en onderhoud van verpakkingen - ondersteunen onze klanten bij hun uitdagende dagelijkse werk.

Bekijk ons aanbod voor de retailsector

Postorderbedrijven

De groei van de e-commerce-industrie leidt tot een snelle ontwikkeling van de postsector, Wij ondersteunen onze klanten in hun supply chain wanneer een snelle levering van elk pakket van belang is. Houten pallets, distributiecontainers of rolcontainers zijn slechts enkele van de vele hulpmiddelen die een soepele werking mogelijk maken. Met een beheerde verpakkingsdienst hebt u zicht op elke stap van het pakketbezorgingsproces.

Meer over producten en diensten voor postorderbedrijven