Sectoren

Voedselindustrie

Logistieke middelen kunnen de voedingsindustrie ondersteunen. Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar de beste middelen voor uw bedrijf!
Zoek uw artikel >

Retailsector

Nieuwe pallets kopen of toch liever uw logstieke middelen huren? De keuze is aan u. Wij bieden diverse voordelige opties die uw supply chain zullen verbeteren!
Zoek uw artikel >

E-commerce sector

Efficiënte picking en verzending met diverse pallets, orderpickwagens en verpakkingsoplossingen. Ontdek onze e-commerce mogelijkheden.
Zoek uw artikel >

Doe-het-zelf sector

Plan voorafgaand aan het seizoen met extra pallets, metalen manden of opslagrekken. Profiteer ook van de verhuurdiensten voor verpakkingen en ladingdragers van Rotom!
Zoek uw artikel >

Postorderbedrijven

Gebruik de juiste verpakking voor een snelle verzending. Het aanschaffen van houten pallets, kunststof bakken of rolcontainers zal uw werk vereenvoudigen.
Zoek uw artikel >

Industriële sector

Als u de pallets, palletranden en kratten uit ons assortiment kiest, geniet u van pallets die vele rotaties in intensieve productieomstandigheden meegaan.
Zoek uw artikel >

Automotive industrie

Adjust your packaging to complex and automated supply chains in the automotive industry. Check out our sturdy pallets, crates, collars and other products.
Zoek uw artikel >

Elektronicabranche

Kies de logistieke verpakking die het beste past bij uw supply chain. Gepersonaliseerde of eenmalige pallets? Profiteer van het aanbod van Rotom.
Zoek uw artikel >

Verpakkingsindustrie

Transporteer uw papier veilig met stevige Euro- of kunststof pallets. Na het piekseizoen kunnen wij het overschot aan verpakkingen van u opkopen.
Zoek uw artikel >

Logistieke sector

Beheer uw toeleveringsketen efficiënt met een breed scala aan logistieke verpakkingen. Ook kunt u gebruik maken van onze huurmogelijkheden tijdens piekperiodes.
Zoek uw artikel >

Chemiesector

Kies voor veilige ladingdragers voor transport en opslag in de chemische industrie, zoals robuuste CP-pallets, kunststof pallets en andere producten.
Zoek uw artikel >

Argi-sector

Een goed gekozen verpakking voor transport en opslag van landbouwproducten is de sleutel tot succes. Zorg vandaag nog voor uw producten in de landbouwsector!
Zoek uw artikel >

Medische industrie

Zorg ervoor dat uw goederen goed worden getransporteerd dankzij hoogwaardige kunststof pallets, nestbare bakken en gegalvaniseerde rolcontainers.
Zoek uw artikel >

Bouwsector

Zorg voor een veilige levering van bouwmaterialen met een robuuste en stabiele logistieke verpakking.
Zoek uw artikel >

Verhuizingen

Heeft uw bedrijf een verhuizing op de planning staan en weet u niet welke ladingdragers u nodig heeft? Contacteer ons voor de mogelijkheden.
Zoek uw artikel >

Elke bedrijfstak heeft unieke logistieke behoeften, seizoensgebonden variaties en specifieke uitdagingen. Bij Rotom begrijpen we deze bijzonderheden en kennen we de vereisten van de verschillende markten waarin we actief zijn. Dit komt voort uit onze technische kennis en ervaring die we hebben opgedaan door samen te werken met klanten in diverse Europese landen. Onze producten en diensten zijn ontworpen om efficiënt, praktisch en afgestemd te zijn op de huidige logistieke trends in elke bedrijfstak.

Bij Rotom begrijpen we dat elk bedrijf unieke logistieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om zo goed mogelijk aan deze behoeften te voldoen. Met ons uitgebreide dienstenaanbod en een breed scala aan logistieke producten zijn we een betrouwbare partner in elke supply chain. We bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke omvang van de werkzaamheden van elk bedrijf.

Argi-sector

Een duurzame verpakking is van essentieel belang voor het succes van elke oogst in de landbouwsector. Bij Rotom begrijpen we dit en bieden we een breed scala aan producten die bedrijven in de landbouwsector ondersteunen. Of het nu gaat om pallets, palletverlengstukken, palletboxen of geperforeerde containers, onze producten zijn een must-have voor elke landbouwonderneming. Voor veehouders en bedrijven die moeten voldoen aan strenge hygiënenormen, zijn onze speciaal ontworpen kunststof pallets en eurocontainers voor voedsel onmisbaar. We begrijpen de uitdagende omstandigheden waarmee de landbouwsector dagelijks te maken heeft en onze producten zijn ontworpen om deze ontberingen te doorstaan.

Bekijk onze aanbieding voor de agri-sector

Automotive industrie

De automobielindustrie groeit snel en vereist toeleveringsketens die aangepast zijn aan de nieuwste geautomatiseerde technologieën. Bij Rotom bieden we stevige en duurzame verpakkingsoplossingen voor het transport en de opslag van auto-onderdelen. Naast het beheren van geïntegreerde supply chains, bieden we ook verhuur en pooling van verpakkingen aan. We begrijpen de specifieke behoeften van de automobielindustrie en werken samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun eisen voor efficiëntie en kwaliteit.

Meer producten en services voor de automotive industrie

Bouwsector

Een efficiënt georganiseerde toeleveringsketen is essentieel voor het succes van bouwwerkzaamheden. Bij Rotom begrijpen we de belangrijke rol van een goed georganiseerde logistiek in de bouwsector. We bieden stevige pallets voor het vervoer van zware ladingen en kunnen ook wegwerppallets leveren die direct naar de bouwplaats worden gestuurd. Daarnaast helpen we bij de opslag van verpakkingen in magazijnen en bieden we huurmogelijkheden aan, zodat u altijd de juiste ladingdragers tot uw beschikking heeft op het moment dat u ze nodig heeft. Onze oplossingen zijn ontworpen om de logistieke processen te optimaliseren en de voortgang van bouwwerkzaamheden te ondersteunen.

Bekijk hier onze complete range voor de bouwsector

Chemiesector

In de chemische industrie is veiligheid een topprioriteit in de gehele toeleveringsketen. Bij Rotom begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het veilig vervoeren en opslaan van chemische producten. Wij bieden geschikte logistieke dragers, zoals CP-pallets, die voldoen aan de specifieke eisen voor een veilig transport van chemische stoffen. Daarnaast bieden we ook verpakkingsbeheerdiensten om ervoor te zorgen dat de juiste verpakkingen worden gebruikt en dat ze voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Of het nu gaat om het vervoer van chemische producten of de opslag ervan in het magazijn, onze oplossingen zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid en het naleven van de regelgeving in de chemische industrie.

Meer over de producten en diensten voor de chemiesector

Doe-het-zelf sector

De doe-het-zelf-branche kenmerkt zich door seizoensgebondenheid en veranderende behoeften van klanten. Bij Rotom begrijpen we deze dynamiek en leveren we de benodigde logistieke dragers aan bedrijven die leveren aan big box stores en doe-het-zelfzaken. Of het nu gaat om opslag of vervoer van producten, we bieden een breed scala aan dragers die specifiek zijn ontworpen voor de doe-het-zelf-branche. Met onze diverse processen en producten voor het uitstallen van goederen, helpen we aan de vraag naar bouw- en decoratiematerialen te voldoen. We zijn er trots op om een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven in de doe-het-zelf-branche en ondersteunen hen bij het optimaliseren van hun logistieke processen.

Bekijk producten specifiek voor de doe-het-zelf sector

E-commerce sector

In de snelgroeiende e-commerce industrie is een efficiënte logistiek essentieel om producten snel te kunnen verzamelen en op tijd bij de klant te leveren. Bij Rotom begrijpen we de uitdagingen van deze sector en bieden we ondersteuning aan in de vorm van verhuur van pallets en (rol)rolcontainers, evenals de verkoop van verpakkingen die geen onnodige ruimte innemen in het magazijn. Onze logistieke oplossingen helpen e-commerce bedrijven bij het optimaliseren van hun pick- en verpakkingsprocessen, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en de doorlooptijden worden verkort. We zijn toegewijd aan het leveren van de juiste logistieke dragers en verpakkingen die nodig zijn om de groeiende eisen van de e-commerce industrie bij te houden.

Meer over producten en diensten voor de e-commerce sector

Elektronicabranche

In de concurrerende elektronicabranche is een efficiënt distributieproces van essentieel belang om goederen snel en betrouwbaar te kunnen leveren. Bij Rotom begrijpen we de specifieke uitdagingen van deze sector en bieden we op maat gemaakte transportdragers aan die zijn afgestemd op de behoeften van elektronica-ondernemingen. Of het nu gaat om houten wegwerppallets, kunststof pallets of speciaal ontworpen pallets voor de elektronicatoeleveringsketen, wij leveren de juiste transportdragers om een efficiënte en veilige verzending van uw goederen te waarborgen. Bovendien bieden we een pooling service aan die het volledige flow proces van uw pakketten verzorgt, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een soepele en betrouwbare logistiek.

Bekijk onze aanbieding voor de elektronicabranche

Logistieke sector

Logistiek 3PL (Third Party Logistics) speelt een onmisbare rol bij het ondersteunen van fabrikanten en klanten in diverse industrieën. Deze sector omvat complexe logistieke taken, waaronder planning, opslag, orderpicking en verzending. Bij Rotom begrijpen we de uitdagingen waarmee logistieke bedrijven worden geconfronteerd en bieden we ondersteuning in elke fase van het proces. Onze expertise ligt in het leveren van verpakkingen die voldoen aan specifieke fytosanitaire of exportvereisten. We begrijpen het belang van het naleven van deze regelgevingen en bieden de juiste verpakkingsoplossingen die voldoen aan de vereiste normen. Of het nu gaat om het verpakken van goederen voor internationaal transport, het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van producten of het efficiënt organiseren van de opslag en orderpicking, wij bieden op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van logistieke bedrijven.

Lees meer over onze producten en diensten voor de logistieke industrie

Industriële sector

Efficiënte en flexibele productieprocessen zijn van essentieel belang in de industrie. Bij Rotom begrijpen we de waarde van zorgvuldig geselecteerde verpakkingsoplossingen, zoals pallets, palletboxen, pallet opzetranden en andere essentiële verpakkingen.

Meer over producten en diensten voor de inudstriële sector

Medische industrie

In de medische, farmaceutische en cosmetische industrie worden hoge hygiëne-eisen gesteld, en daarom is het gebruik van speciaal ontworpen pallets en containers essentieel. Bij Rotom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hygiënische pallets, plastic containers en dozen die voldoen aan deze vereisten voor het veilig vervoeren en opslaan van grondstoffen. Daarnaast bieden we een ruime selectie rolcontainers die het werk van wasserijen in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen vergemakkelijken.

Meer over producten en diensten voor de medische industrie

Verpakkingsindustrie

Om succesvol te zijn in de pulp- en papierindustrie is een goed geïntegreerde toeleveringsketen essentieel. Bij Rotom bieden wij pallets, containers en verlengstukken die voldoen aan de hoge hygiënenormen van deze sector. Daarnaast begrijpen we dat in tijden van hoge productiegroei kostenoptimalisatie belangrijk is. Daarom bieden we een verhuurservice voor verpakkingen aan, zodat u kunt besparen op de kosten voor de aanschaf van nieuwe dragers.

Bekijk onze aanbieding voor de verpakkingsindustrie

Voedselindustrie

In de voedingsindustrie zijn flexibiliteit in de bevoorrading, hoge hygiënenormen en betrouwbaarheid van de bevoorradingsketen essentieel. Bij Rotom begrijpen we deze belangrijke aspecten en bieden we een breed scala aan logistieke oplossingen voor de voedingsindustrie. Onze producten, zoals pallets, kunststof bakken, verlengstukken en palletrekken, helpen bij het verbeteren van de dagelijkse logistiek. Bovendien bieden we flexibele huurmogelijkheden voor verpakkingen, zodat u tijdens seizoensgebonden productiepieken de benodigde verpakkingen kunt huren.

Meer over producten en diensten voor de voedselindustrie

Retailsector

De detailhandel heeft behoefte aan snelle respons op nieuwe vraag, kosteneffectiviteit en een betrouwbare toeleveringsketen. Bij Rotom begrijpen we deze behoeften en hebben we door de jaren heen samengewerkt met veel leveranciers om flexibele oplossingen te bieden voor uw verpakkingsbehoeften, waar en wanneer u ze nodig hebt. Onze diensten, waaronder verhuur, pooling en reparatie en onderhoud van verpakkingen, ondersteunen onze klanten in hun uitdagende dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk ons aanbod voor de retailsector

Postorderbedrijven

De groei van de e-commerce-industrie heeft geleid tot een snelle ontwikkeling van de postsector. Bij Rotom ondersteunen we onze klanten in hun supply chain, waar een snelle levering van elk pakket van cruciaal belang is. We bieden een breed scala aan hulpmiddelen, waaronder houten pallets, distributiecontainers en rolcontainers, om een soepele werking mogelijk te maken. Met onze beheerde verpakkingsdienst heeft u volledig zicht op elke stap van het pakketbezorgingsproces.

Meer over producten en diensten voor postorderbedrijven