Verhuizingen

Wanneer uw bedrijf of een deel van de productie van uw fabriek moet worden verplaatst wegens renovatie, uitbreiding of een verhuizing, wilt u er zeker van zijn dat het proces soepel en zonder hinder verloopt. Wanneer productie in uw bedrijf tijdelijk moet worden stilgelegd vanwege een verhuizing, wilt u een garantie dat u op het afgesproken tijdstip weer kunt starten met produceren. Daarom is het zinvol de hulp in te roepen van een ervaren partner op dit gebied samen met dergelijke ladingdragers om het hele proces te versnellen.

Huur in plaats van eenmalige ladingdragers

Een goed voorbereid verhuisproces vereist zorgvuldige planning, aandacht voor detail en toewijding. Bij het kiezen van ladingdragers voor uw verhuizing moet u rekening houden met factoren zoals de grootte en het gewicht van de te vervoeren items, de afstand van de verhuizing en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hoewel de meest gebruikte ladingdragers bij verhuizingen kartonnen- of kunststof dozen zijn, genereren deze veel afval. Het is geen duurzaam proces om natuurlijke hulpbronnen te behouden door ladingdragers te hergebruiken.

Het gebruik van robuuste logistieke producten, die artikelen tijdens het vervoer beschermen en schade voorkomen, biedt bedrijven daarentegen vele voordelen, waaronder kostenbesparingen, flexibiliteit, gemak en milieuvoordelen.

Kostenbesparingen

Het huren van logistieke dragers kan voordeliger zijn dan het kopen ervan, vooral als u ze tijdelijk nodig hebt. Het elimineert ook de noodzaak voor bedrijven om te investeren in dure apparatuur of voorraad.

Flexibiliteit

Huur stelt bedrijven in staat om de hoeveelheid en het type ladingdragers aan te passen als de behoeften veranderen. Dit kan bijzonder nuttig zijn bij de verhuizing van verschillende magazijnen of kantoren, waar de omvang en de behoeften sterk variëren.

Gemak

Huren van ladingdragers is handiger dan zelf aanschaffen. Er is geen extra opslagruimte nodig en na de huurperiode worden de ladingdragers door het logistieke bedrijf opgehaald, zodat u deze niet zelf hoeft te vervoeren en op te slaan.

Milieuvriendelijk

Het huren van kunststof bakken, rolcontainers of andere ladingdragers is veel milieuvriendelijker dan het kopen van wegwerpverpakkingen. Dit vermindert het afval en minimaliseert de milieu-impact van de verhuisindustrie.

Welke ladingdragers maken het verhuisproces gemakkelijker te organiseren?

Degelijk gekozen ladingdragers voor specifieke toepassingen vergemakkelijken het efficiënt en snel vervoeren van artikelen naar een nieuwe locatie of tijdelijke opslag. Het heeft een duidelijke invloed op de veiligheid van het vervoer, het gemak van de ladingdrager en de besparing op de kosten van de aankoop van nieuwe dozen. Hieronder volgen de toepassingen van de meest gebruikte ladingdragers.

Kunststof bakken - robuust en bestendig

Kunststof bakken zijn duurzaam, herbruikbaar en milieuvriendelijk. Gemaakt van robuust kunststof en ze zijn geschikt voor vele toepassingen. Hun grote voordeel als distributiebakken is dat ze geladen en met gesloten deksel stapelbaar zijn, en als ze leeg zijn kunnen ze worden genest - om ruimte te besparen bij transport en opslag.

Bijvoorbeeld sommige distributiebakken worden gebruikt voor het vervoer van waardevolle elektronische apparatuur. Ze hebben een afsluitbare deksel, waardoor waardevolle goederen beter worden beschermd. Ze zijn ook stof- en lichtdicht, en dankzij een speciale antistatische mat op de bodem van de kunststof bak wordt elektronische apparatuur veilig vervoerd.

Nestbare bakken met verhogingen zijn ideaal voor het verhuizen van kantoren met grote hoeveelheden dossiers en documenten. Ze zijn stapelbaar wanneer leeg terwijl de metalen handgrepen het stapelen van volle bakken ook mogelijk maakt. Omdat ze kunnen worden uitgeklapt en er speciale ribben in de bodem zitten, blijft de kunststof bak stevig op zijn plaats staan als hij erop wordt geplaatst. Andere documentenbakken, zoals deze met een open zijde, maken het mogelijk om zelfs tijdens een verhuizing te werken, zodat werknemers onderweg bij essentiële documenten kunnen zonder de bak te openen.

Dolly's en rolcontainers - wendbaar en handig

De dolly is een praktisch hulpmiddel voor verhuizingen, gebruikt in kantoren, scholen of magazijnen. Dankzij zijn laadvermogen van 500 kg is hij zeer wendbaar. Daarnaast zorgen de vier nylon zwenkwielen ervoor dat hij in kleine ruimtes kan manoeuvreren. Anderzijds biedt het antislip draagvlak een veilige basis voor het stapelen van distributiebakken of andere kunststof bakken.

Natuurlijk hebben dolly's ook andere toepassingen waar het rustig verplaatsen van grote goederen vereist is; hun rubberen wielen worden gebruikt zoals in de transportwagen. Het grote oppervlak maakt het de ideale drager voor kasten, bureaus en andere grootste meubels en voorwerpen.

Aan de andere kant zijn rolcontainers ideaal voor het vervoer van grotere of onregelmatig gevormde producten zoals documenten, planten, whiteboards of schilderijen. Een daarvan, de dubbelwandige rolcontainer, kan ook worden uitgerust met legborden voor een efficiëntere belading.

Bij het verplaatsen van producten over verschillende verdiepingen van kantoren is de traplift een grote hulp; hij is uitgerust met unieke steunwielen die het manoeuvreren met zware apparatuur vergemakkelijken. U kunt zware apparatuur zoals kopieerapparaten of kasten vervoeren met een draagvermogen van 330 kg en een hefvoet van 580x183 mm.

Kies de ladingdragers die u nodig heeft voor uw verhuizing

Wilt u weten welk type uitrusting de moeite waard is voor uw kantoor-, bedrijfs- of magazijnverhuizing? Wij staan klaar om u te helpen. Wij garanderen veiligheid en efficiëntie, evenals de beschikbaarheid van ladingdragers die direct beschikbaar zijn en geleverd worden vanuit een van onze 30 locaties in Europa. Contacteer onze specialisten of vul onderstaand formulier in, en wij adviseren u graag over welke ladingdrager het beste bij uw bedrijf past.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden