Certificaten

Om onze klanten van producten te kunnen voorzien die voldoen aan internationale technologische en vereiste kwaliteitstandaarden heeft Rotom Belgien diverse certificaten behaald waaruit blijkt dat wij gecertificeerde en professionele producten leveren. Op deze pagina kunt u de kopieën vinden van deze certificaten.

Rotom Groep ontvangt EcoVadis Bronze award voor sustainability

De Rotom Groep is na een intensief traject door duurzaamheidsexpert EcoVadis beloond met een Bronze Award op het gebied van Sustainability.

EcoVadis certificaat EcoVadis certificaat Size: 0.09 MB

Rotom BE treedt toe als operator bij Valipac

"The future is now" - dat is de slogan van de organisatie Valipac, die instaat voor het beheer van bedrijfsmatige verpakkingen. Hun missie? Samen werken aan een circulaire economie. Dit is ook waar Rotom voor staat: uw logistieke partner zijn, op een duurzame manier.

Attest Valipac Rotom BE 2022 Attest Valipac Rotom BE 2022 Size: 0.18 MB

ISO 9001: 2015 Rotom Belgien

Om houten pallets en andere producten te kunnen leveren van hoge kwaliteit hebben wij ons toegelegd op het behalen van het ISO 9001 certificaat. Dit certificaat draait om de productie, reparatie en verhuur van onze houten verpakkingen maar ook de handel in de producten die wij aanbieden voor transport en opslag.

ISO 9001 Rotom BE ISO 9001 Rotom BE Size: 0.29 MB

Rotom ISPM15 certificaat - 2025

Het ISPM15 certificaat geeft aan dat wij bevoegd zijn voor het uitvoeren van fytosanitaire behandelingen op houten verpakkingen die voldoet aan internationale wetgeving. Dit proces vindt plaats in onze moderne ovens op de volgende vestigingen: Hoofdkantoor in Son en de Rotom Maasbracht.

Rotom ISPM15 certficiaat - 2025 Rotom ISPM15 certficiaat - 2025 Size: 0.39 MB

EPAL licentie 2023

De EPAL licentie geeft aan dat wij gecertificeerd reparateur zijn van gebruikte EPAL pallets en deze mogen verkopen als gebruikte EPAL europallets. De reparaties van EPAL pallets gebeurd met het gebruik van speciale nagels voorzien van het nummer op onze licentie.

Rotom Belgien heeft een licentie om EUR EPAL pallets te repareren die worden geproduceerd onder de European Pallet Association (EPAL). Een bedrijf dat wil voldoen aan de EPAL licentie moet een serie producten produceren die voldoen aan de UiC-435.2 richtlijnen en DIN EN 13698-1.

EPAL licentie 2023 EPAL licentie 2023 Size: 0.28 MB

Rotom - TüV certificaat mobile racks 2016

Een van de meest populaire producten van Rotom is het mobiele stapelrekken opslagsysteem, ook wel mobile racks genoemd. Door deze stapelrekken te gebruiken hoeft u geen permanent in het magazijn aan de grond gemonteerde stellingen te hebben om goederen in de hoogte in opslag te kunnen zetten. Veel van onze klanten hebben hun zorgen uitgesproken over de stabiliteit en draagvermogen van dit opslagsysteem. Om te bevestigen hoe goed de kwaliteit is van deze stapelrekken hebben we een TüV certificaat hiervoor behaald want dit bevestigd dat de producten van een hoge kwaliteit zijn en veilig om te gebruiken als opslagsysteem.

Rotom - TüV certificaat Rotom - TüV certificaat Size: 0.05 MB

Rotom Groep ontvangt EcoVadis Zilveren award voor Sustainability

Ecovadis is een zeer gerenommeerd internationaal beoordelingsbureau. Dankzij jarenlange goede praktijken en een verantwoorde benadering van zaken, heeft de Rotom Group de zilveren medaille ontvangen.

EcoVadis certificaat EcoVadis certificaat Size: 0.08 MB

Rotom Groep ontvangt EcoVadis Zilveren award voor Sustainability

Ecovadis is een zeer gerenommeerd internationaal beoordelingsbureau. Dankzij jarenlange goede praktijken en een verantwoorde benadering van zaken, heeft de Rotom Group de zilveren medaille ontvangen.

EcoVadis certificaat EcoVadis certificaat Size: 0.08 MB