Onderhoud & Reparatie

De kosten voor het kopen van nieuwe producten zijn soms te hoog. In veel gevallen kunnen wij deze voorkomen voor u of uitstellen. Uw pallets en rolcontainers in goede conditie houden zorgt ervoor dat u ze langer kunt gebruiken en u economischer kunt werken met de pallets en rolcontainers. Vervolgens is het zelfs ook nog veiliger om ze te gebruiken als wij het onderhoud doen en tijdig uw pallets of rolcontainers repareren.

Dankzij onze specialisten, technische faciliteiten en meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij uw logistieke middelen op de meest professionele manier repareren en onderhouden. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van EPAL houten pallets, Gitterboxen, draadcontainers en rolcontainers.

Repareren van EPAL pallets en Gitterboxen

Onze expertise, die wordt bewezen omdat we EPAL gecertificeerd zijn, zorgt ervoor dat wij EPAL houten pallets, gitterboxen en draadcontainers consistent en volgens de originele specificaties repareren. Onze automatische en semi-automatische reparatielijnen garanderen onze klanten de hoogste kwaliteit van onze service. U kunt er zeker van zijn dat als wij de pallets, rolcontainers en draadcontainers repareren ze origineel en veilig te gebruiken zijn.

Rolcontainers repareren en onderhouden

Rolcontainers repareren en onderhouden

Rolcontainers zijn vrij eenvoudige producten waar veel van gevraagd wordt. Goed onderhoud van een vloot rolcontainers is essentieel, dit niet alleen uit het oogpunt van productiviteit maar zeker ook vanuit het oogpunt veiligheid voor het personeel die rolcontainers gebruiken. Rolcontainers die goed onderhouden worden zullen het werktempo en de kwaliteit van het werk significant positief beïnvloeden. Reparaties die het meest voorkomen en door ons worden uitgevoerd zijn: versleten wielen vervangen, wielen aanpassen voor specifieke ondergronden, lassen herstellen, grondig reinigen van rolcontainers, oude labels en namen verwijderen.

Service in heel Europa

Zijn uw pallets en rolcontainers verdeeld over heel Europa en in verschillende magazijnen? Voor ons is dit geen enkel probleem omdat wij 15 vestigingen hebben in 9 verschillende landen in Europa van waaruit we deze service kunnen bieden. Dit maakt reparatie en onderhoud voor u sneller en goedkoper.

Hoe kunt u gebruik maken van onze service voor reparatie en onderhoud?

Vul het onderstaande formulier in – als u dit heeft gedaan ontvangt u een kopie hiervan in uw mailbox. U kunt vanaf elke productpagina vragen naar de reparatie en onderhoud service. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en na een gezamenlijke analyse van de door u aangeboden producten voor reparatie en onderhoud doen wij u passend en gunstig voorstel.

Packaging recovery – leer er meer over!

Uw pallets en rolcontainers zijn meervoudig te gebruiken maar u heeft steeds de worsteling om ze terug te krijgen en om ze in de juiste conditie te houden voor meermalig gebruik? Om dit voor u op te lossen hebben wij onze packaging recovery service.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB

*Vereiste velden