Corporate identity wordt doorgevoerd in totale Rotom organisatie

Corporate identity wordt doorgevoerd in totale Rotom organisatie

Rotom groeit; nationaal en internationaal. Bij een organisatie die zich ontwikkelt als een toonaangevende logistieke en facilitaire dienstverlener, hoort een uniforme en professionele uitstraling. Het begin van deze uitstraling is nu gemaakt. De gevels van het hoofdkantoor in Son en Breugel en de productielocatie in Maasbracht, hebben een grondige metamorfose ondergaan.

“Wanneer je als organisatie groeit en ambities hebt”, vertelt Arjan Kuiper (CEO), “is een professionele look-and-feel belangrijk, want hiermee bouw je aan je merk. Daarom is het nu tijd om onze nationale en internationale uitstraling aan te pakken, zodat er nog meer consistentie ontstaat. Klanten moeten het vertrouwen en ons vakmanschap, het faciliteren van logistieke middelen, ook terugzien in onze uitingen. De komende maanden gaan wij onze zestien vestigingen door heel Europa voorzien van deze nieuwe look-and-feel.”

Rotom organisatie

Bent u benieuwd naar de nieuwe identiteit van Rotom? Kijk dan op www.rotomrent.nl of bezoek onze vestiging in Son en Breugel of Maasbracht.