Onderhoud & Reparatie

De kosten voor het kopen van nieuwe producten zijn soms te hoog. In veel gevallen kan Rotom dit voorkomen voor u of uitstellen. Uw pallets en rolcontainers in goede conditie houden, zorgt ervoor dat u ze langer kunt gebruiken en efficiënter kunt werken met uw pallets en rolcontainers. Vervolgens is het ook nog veiliger om ze te gebruiken wanneer Rotom het onderhoud doet en tijdig uw pallets of rolcontainers repareert.

Dankzij de specialisten van Rotom, onze technische faciliteiten en meer dan 30 jaar ervaring, kunnen wij uw logistieke middelen op de meest professionele manier repareren en onderhouden. Rotom is gespecialiseerd in het repareren van EPAL houten pallets, gitterboxen, draad- en rolcontainers.

Repareren van EPAL houten pallets en gitterboxen

De expertise van Rotom, bewezen op basis van onze EPAL certificering , zorgt ervoor dat Rotom EPAL houten pallets, gitterboxen en draadcontainers consistent en volgens de originele specificaties, repareert. De automatische en semi-automatische reparatielijnen van Rotom garanderen klanten de hoogste kwaliteit en service. U kunt er zeker van zijn dat als Rotom de pallets, rolcontainers en draadcontainers repareert, ze veilig te gebruiken zijn.

Rolcontainers repareren en onderhouden

Rolcontainers zijn vrij eenvoudige producten (wat wil je hiermee zeggen?) waar veel van gevraagd wordt. Goed onderhoud van een vloot rolcontainers is essentieel, niet alleen uit het oogpunt van productiviteit, maar zeker ook vanuit veiligheid voor personeel die de rolcontainers gebruiken. Rolcontainers die goed onderhouden worden, zullen het werktempo en de kwaliteit van het werk significant positief beïnvloeden. Reparaties die het meest voorkomen, en door Rotom worden uitgevoerd, zijn: versleten wielen vervangen, wielen aanpassen voor specifieke ondergronden, lassen herstellen, grondig reinigen van rolcontainers en oude labels en namen verwijderen.

Rolcontainers repareren en onderhouden

Service in heel Europa

Zijn uw pallets en rolcontainers verspreid over heel Europa en in verschillende magazijnen opgeslagen? Voor Rotom is dit geen enkel probleem! Omdat Rotom 17 vestigingen heeft in 10 verschillende Europese landen van waaruit wij service kunnen bieden, zit Rotom altijd bij u in de buurt. Dit maakt reparatie en onderhoud voor u sneller en goedkoper!

Hoe u gebruik kunt maken van onze servicedienst voor reparatie en onderhoud?

Vul het onderstaande formulier in, als u dit heeft gedaan ontvangt u een kopie in uw mailbox. U kunt vanuit elke productpagina uw vragen stellen over reparatie en onderhoud. Rotom neemt binnen 24 uur contact met u op. Na een analyse van de door u aangeboden producten voor reparatie en onderhoud, doet Rotom u een passend en gunstig voorstel.

Packaging recovery – leer er meer over!

Zijn uw pallets en rolcontainers voor meervoudig gebruik, maar u heeft steeds de worsteling om ze terug te krijgen en om ze in de juiste conditie te houden? Dan is onze service packaging recovery precies wat u zoekt!

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden