Verhuur van logistieke producten

Rotomrent biedt vele logistieke producten voor verhuur aan. Dit is een effectieve en handige oplossing wanneer u snel iets nodig heeft. Omdat Rotomrent deze verhuurproducten op voorraad heeft, zijn ze snel leverbaar. Tevens is het handig als u hoge kosten, voor het opslaan van ongebruikte artikelen, wilt vermijden. Niets is vervelender dan vertragingen in de productie of supply chain, veroorzaakt door een tekort aan goede logistieke middelen. Niemand zit te wachten op onnodige kosten voor opslag en onderhoud van logistieke middelen, daarom is het huren van onze producten altijd scherp geoffreerd!

Wat kunt u huren?

Het assortiment van Rotomrent is zorgvuldig samengesteld, bestaat uit duurzame artikelen, kent flexibele huurtermijnen en is altijd scherp geprijsd. Het voldoet hiermee aan de eisen die ú stelt aan huren. Rotomrent kent een standaard assortiment, maar biedt u ook gespecialiseerde producten naar wens.

 

De meest populaire producten zijn:

Is huren winstgevend?

Ja, huren is zeker winstgevend. Dit komt omdat het snel, makkelijk en kostenefficiënt is. Het zal u helpen tijdens uw hoogseizoen om sneller meer bestellingen te verwerken zonder te investeren in extra logistieke hulpmiddelen. Huren is flexibel, omdat u uw huurperiode gemakkelijk kunt verlengen. Tevens is het veilig want al onze artikelen zijn getest en eenvoudig te gebruiken.

Welke voordelen kent huren nog meer?

  • Meer financiële middelen beschikbaar voor andere investeringen;
  • De supply chain wordt zo flexibeler;
  • Geen onnodige opslag en overvolle magazijnen;
  • Hulp bij het kiezen van de meest geschikte producten;
  • Snelle levering van producten via onze magazijnen in heel Europa.

Hoe kunt u huren?

Vul onderstaande formulier in. U ontvangt per email een bevestiging van uw aanvraag. U kunt ook rechtstreeks op de productpagina vragen stellen over verhuur. Rotomrent zo snel mogelijk contact met u op en stuurt u een aantrekkelijke voorstel toe, toegespitst op uw wensen en verwachtingen.

Wilt u meer weten?

Wij nodigen u uit om op onze speciale Rotomrent website te bezoeken die uitsluitend bestemd is voor de verhuur van logistieke middelen. U treft hier een breed assortiment van verhuur artikelen aan. Tevens leest u hier de reviews van onze klanten. U kunt hier ook een ​​aanvraag doen voor een ​​gedetailleerde offerte.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden