Inkoop

Welke artikelen koopt Rotom van u terug?

Heeft u veel oude onnodige artikelen die waardevolle ruimte in uw magazijn bezet houden? Besluit dan niet te snel deze te vernietigen met hoge recyclingkosten. Profiteer van de terugkoop optie van Rotom. Rotom controleert of deze artikelen nog waardevol zijn en biedt u een acceptabel terugkoopaanbod. Dankzij de terugkoop optie kunt u veel geld verdienen!

Welk type artikelen kopen we terug?

Rotom koopt de meest gangbare logistieke producten op. Hierbij moet u denken aan:

  • Houten pallets
  • Plastic pallets
  • Pallet opzetranden
  • Rolcontainers
  • Plastic kratten
  • Plastic palletboxen
  • Draadcontainers

Wat betreft artikelen van metaal en hout, koopt Rotom zelfs de nog te repareren goederen op.

Combineer de aankoop van nieuwe pallets en dozen met de verkoop van uw oude artikelen. Als u uw vloot pallets en dozen wilt verversen, kan Rotom u een aanbod doen voor de verkoop van nieuwe pallets en palletboxen en deze combineren we met de inkoop van uw gebruikte pallets en palletboxen. Zo verlaagt u de kosten van de aanschaf van nieuwe artikelen en ook het probleem van onnodig gebruikte opslag wordt zo verholpen.

Service beschikbaar in heel Europa

Dankzij 16 magazijnen in 10 landen binnen Europa, kan Rotom uw pallets en containers vanuit bijna elke plaats in Europa terugkopen. U bespaart tijd en geld terwijl uw oude artikelen de dichtstbijzijnde Rotom vestiging bereiken.(wat willen jullie met deze zin duidelijk maken?) Daarom is ons inkoopaanbod niet alleen handig, maar ook financieel aantrekkelijk.

Hoe begin het terugkoop traject?

Neem foto's van de producten die u wilt verkopen en stuur ze naar Rotom doormiddel van het onderstaande formulier in te vullen en de foto’s bij te voegen. U ontvangt een kopie van uw aanbod via de email. U kunt ook rechtstreeks op elke productpagina vragen stellen voor de beoordeling van de producten. In beide gevallen nemen wij contact met u op zodra we uw pallets of palletboxen geëvalueerd hebben. Ons aanbod is geheel vrijblijvend!

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden