Nieuwe investering in de Rotom Polen fabriek

In de Rotom fabriek werkt al enkele weken een robot voor de productie van pallets en houten kisten ABB RN4017. Het doel van de aankoop was om de productieprocessen te verbeteren door de kwaliteit en efficiëntie te verhogen. De aankoop van de robot voldoet volledig aan onze verwachtingen, omdat het onze productie aanzienlijk versnelde en een hoge kwaliteit verzekerde dankzij 100% haalbaarheid van uitgevoerde activiteiten. Momenteel kunnen er in één dag meer dan 1.500 pallets worden geproduceerd!

Wat vindt de president van Rotom Polen, de heer Arkadiusz Żak, van de kwaliteit van de gekochte apparatuur?

“De investering in een robot voor de productie van houten pallets en kisten bleek een uitstekende keuze. Het type model vervult zijn functies, dus ik ben blij om te zeggen dat het een succes bleek te zijn. In de nabije toekomst zijn we van plan de productie verder te automatiseren en de opslagruimte te vergroten, waardoor we hopen dat Rotom nog competitiever wordt op de markt."

Bedrijfsontwikkelingsplannen

Voor 2020 hebben we de aankoop van verdere industriële robots gepland, evenals de uitbreiding van de magazijnruimte om productieprocessen zoveel mogelijk te automatiseren en verkoopkansen te vergroten. Wij zijn van mening dat robotwerkstations volledige seriële productie mogelijk maken met behoud van identieke prestatieparameters. Dankzij het werk van robots kunnen we elke productiefase van houten pallets en dozen volledig begeleiden.