Opening vestiging Maasbracht van Rotom Nederland BV

Opening vestiging Maasbracht van Rotom Nederland BV

Op vrijdag 9 September hebben we in Nederland samen met onze collega’s van Rotom België feestelijk de opening gevierd van onze eerder vernieuwde en gemoderniseerde vestiging in Maasbracht.

Deze viering is meerdere keren uitgesteld vanwege de maatregelen die genomen moesten worden vanwege de pandemie. Nu konden we het dan eindelijk door laten gaan! Onze Belgische collega’s waren al op tijd vertrokken met twee bussen op weg naar Nederland. Zij zijn zeer hartelijk ontvangen door de collega’s van Rotom Nederland.

Om de bijeenkomst tussen beide landen af te trappen heeft onze CEO Arjan Kuiper iedereen hartelijk welkom geheten en het nodige verteld over de bedrijfsvoering en waarom deze nieuwe vestiging zo hard nodig is.

Rotom opent nieuwe vestiging in Maasbracht

Tijdens deze toespraak is uitgelegd dat Rotom dermate hard aan het groeien is en vandaar deze vernieuwde gemoderniseerde vestiging hard nodig is. Er is ook aangekondigd dat meerdere investeringen verwacht kunnen worden in de nabije toekomst. Rotom is hard aan het groeien in Europa en wil dat ook blijven doen. Deze open dag met rondleiding en de daaropvolgende BBQ kunnen ook gezien worden als een kick-off voor een nauwere samenwerking tussen de beide landen. Uiteraard is Rotom Nederland het hoofdkantoor van Rotom Europe, maar de groei en aanwezige kennis van collega’s in de landen buiten Nederland is zo waardevol dat we de banden tussen de collega’s ook willen aanhalen om de samenwerking verder te professionaliseren en gezamenlijk voor onze doelen te gaan strijden.

Rotom opent nieuwe vestiging in Maasbracht

Het delen van kennis, het gezamenlijk brainstormen over de toekomstige strategieën in diverse business units zal dan ook meer en meer toegepast gaan worden. Rotom is klaar voor de toekomst waarin onderwerpen als duurzaamheid en circulaire economie de boventoon voeren. De missie van Rotom Europe is om klanten te helpen bij hun supply chain optimalisatie zodat zij hiervan de duurzame voordelen ondervinden. Rotom wil de beste logistieke middelen en diensten aanbieden in Europa zodat klanten gewaarborgd kunnen worden van continuïteit en kostenbesparingen. Maar daarnaast ook het milieu zoveel mogelijk extra leed bespaart blijft!

De belangrijkste kernwaarden van Rotom zijn daarom ook:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid
  • Oplossingsgericht denken