Rotom België NV gaat naar Transport & Logistics in Antwerp Expo

Rotom België NV gaat naar Transport & Logistics in Antwerp Expo

Transport & Logistics in Antwerp Expo is een beproefd concept waar wij aanwezig zijn met andere exposanten met focus op Digitalisatie, Circulariteit, en E-commerce. Dit is hét logistieke podium van België. Een bezoek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain en om deze te verduurzamen met onze diensten. Dit jaar vindt het plaats op 17 t/m 19 Oktober in Antwerp Expo.

Ook deze editie zal Rotom België NV deelnemen aan de fantastische beurs met een mooie stand. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Hier laten wij u zien, hoe de Rotom organisatie uw logistieke proces met diverse services op het gebied van E-commerce en Circulariteit kan faciliteren en verduurzamen.

U vindt ons op stand nummer 1.035

Rotom is een toonaangevende internationale aanbieder van ladingdragers voor de supply chain met op dit moment 18 vestigingen in 10 Europese landen. Onze ambitie is het faciliteren en verbeteren van de supply chain van onze klanten door de juiste inzet van ladingdragers en het bieden van duurzame services en oplossingen, waaronder verhuur, pooling en packaging recovery.

Dagelijks zijn meer dan 500 enthousiaste medewerkers druk in de weer om uw logistieke proces op rolletjes te laten verlopen. Onze kernwaarden zijn; kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duurzaam en oplossingsgericht denken. We hopen u te mogen verwelkomen op een van de beursdagen.

Wanneer?

  • Dinsdag 17 oktober van 10.00 tot 19.00 uur
  • Woensdag 18 oktober van10.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 19 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Waar?

Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 ANTWERPEN

Kosten?

Bezoeken is gratis