Rotom en Lievaart - Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom en Lievaart - Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat om haar producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux.

Lievaart-Slaghuis, opgericht in 1982, is een familiebedrijf gevestigd in Hoek van Holland en Standdaarbuiten. De onderneming is uitgegroeid tot een zeer toonaangevende en betrouwbare leverancier van houten pallets en aanverwante producten en diensten in Nederland. Lievaart-Slaghuis treedt op als ‘totaalontzorger’ in de logistieke keten van haar klanten, die kunnen rekenen op het juiste type en aantal pallets op locatie, transport, terugname van de pallets, sorteren en repareren, maar ook pooling en maatwerk pallet oplossingen.

Charles Slaghuis (CEO, Lievaart-Slaghuis): "Onze missie om klanten zo goed en efficiënt mogelijk te ontzorgen in hun behoeften naar pallets heeft bij ons al jaren de focus. Wij zijn ontzettend blij dat we met Rotom een partner hebben gevonden waarmee we dezelfde visie delen en daarmee elkaar op de juiste manier kunnen versterken, voor een mooie toekomst voor onze werknemers en klanten. Het volledige managementteam van Lievaart-Slaghuis zal aanblijven om het bedrijf te leiden en de verdere bedrijfsontwikkeling binnen de Rotom groep te ondersteunen."
Arjan Kuiper (CEO, Rotom): "Wij zijn zeer enthousiast over de goede match qua cultuur, professionaliteit en ambities tussen Lievaart-Slaghuis en Rotom. De servicegerichte aanpak, het type klanten en de geografische dekking van Lievaart-Slaghuis passen perfect bij Rotom’s activiteiten in de Benelux".

Rotom ondersteunt bedrijven met duurzame circulaire oplossingen voor ladingdragers in 11 landen in Europa. De onderneming is in staat om de gehele logistiek van ladingdragers (nieuwe en gebruikte houten en plastic pallets, metalen rolcontainers, etc.) in de supply chain van klanten te managen, vanaf de productielocatie tot en met het ophalen aan het einde van de keten, met één aanspreekpunt ondersteund door een dicht netwerk van Europese locaties. De oplossingen van Rotom rondom ladingdragers zorgen voor een efficiëntere en duurzamere toeleveringsketen voor de klant (inclusief een kostenreductie voor de toeleveringsketen en een toename van hergebruikte materialen).