Pooling oplossingen

Heeft u ook vaak problemen met uw ladingdragers? Richt u zich liever op uw core business en wilt u tegelijkertijd het milieu sparen? Als de antwoorden op deze vragen ja zijn, is poolen van uw emballage een perfecte oplossing!

Bij pooling maken meerdere klanten gebruik van logistieke middelen uit een emballagepool die 2Return beschikbaar stelt. 2Return is eigenaar en beheert de emballagepool. De pool bestaat uit kunststof pallets, inklapbare boxen en containers. U betaalt een vergoeding voor distributie, transport, gebruik, reparatie en administratie van de emballage.

Uiteraard gebruikt u pallets of andere ladingdragers om uw producten aan uw klanten te leveren. Helaas is er in uw logistiek geen ruimte om deze producten ook retour te halen of de kosten hiervoor zijn te hoog. Dankzij pooling services is het mogelijk dat u de specifieke ladingsdragers weer opnieuw kunt gebruiken. 2Return verzamelt lege ladingdrager bij uw klanten en zorgt er vervolgens voor dat de juiste producten op het juiste moment en in de juiste aantallen (JIT) worden geleverd. 2Return zorgen ervoor dat de middelen functioneel en direct inzetbaar zijn. Bovendien beschikt u over een online toegang tot het systeem om het hele proces te kunnen volgen. Zo makkelijk kan het zijn!

Welke producten zijn te poolen?

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aankopen van nieuwe pallets of andere ladingdragers. 2Return is de eigenaar van de producten en zorgen ervoor dat er altijd voldoende kwalitatieve items beschikbaar zijn. 2Return helpt bij het kiezen van het meest geschikte product dat aan uw behoeften voldoet, of we zetten hetzelfde type product in die u doorgaans of onlangs heeft gebruikt. In de meeste gevallen bieden wij items aan die inklapbaar of opvouwbaar zijn. Dit is belangrijk, omdat hiermee het retourtransport veel efficiënter is wat een positief effect heeft op verminderde CO2 uitstoot.

Als u de producten al zelf in uw bezit heeft en alleen onze hulp kunt gebruiken bij het beheren en optimaliseren hiervan, kijkt u dan eens naar onze service "packaging recovery".

Populaire pooling producten:

 • Houten pallets
 • Kunststof pallets
 • Opzetranden voor pallets
 • Kunststof kratten
 • Kunststof palletboxen
 • Metalen bakken

Wat zijn de voordelen voor u als klant?

Pooling of het gezamenlijk gebruik van materieel is per definitie een milieuvriendelijk concept omdat het materieel maximaal wordt benut. Naast duurzaamheid biedt pooling de volgende voordelen:

 • Kostenbesparing op aanschaf; gebruik en retournering van pallets en containers
 • Gebruiksvoordeel zonder kapitaalbeslag en onderhoudskosten
 • Volledige ontzorging van uw emballagebeheer
 • Just-in-time levering van logistieke middelen hierdoor minder voorraad op uw locatie
 • Hoge en constante kwaliteit van poolemballage

Snel starten met "poolen"

Meer weten over dit unieke concept en hoeveel u kunt besparen én optimaliseren? Als u onderstaand formulier invult neemt 2Return snel contact met u op. Samen met u analyseren we de supply chain om vervolgens u een vrijblijvend voorstel te doen voor u meest geschikte oplossing.

KOPIE VAN UW OFFERTEAANVRAAG

wordt naar u gestuurd per mail

Geen bestand gekozen
X Maximale grootte < 5 MB
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*Vereiste velden