Gitterboxen huren levert pure winst

Gitterboxen huren levert pure winst

Wellicht ken je het oud-Griekse gezegde: de enige constante in het leven is verandering. Tegenwoordig streven we er in een zakelijke omgeving naar om ons altijd te ontwikkelen en onze processen te blijven verbeteren, om de continuïteit en efficientie van een onderneming te waarborgen. Wanneer je industie gekenmerkt wordt door grote seizoensinvloeden, dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in de mogelijkheid tot het huren van palletboxen in de vorm van een gitterbox.

Het huren van gitterboxen en de dynamiek van een industrie

Veel bedrijven moeten in hun logistieke bedrijfsvoering om te zien gaan met onverwachte groei van orders die komt als gevolg van seizoensinvloeden. Of misschien open je wel een nieuw magazijn en kan je geen weken wachten met je opslag tot de magazijninrichting die je besteld hebt binnen komt? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van situaties die een hoge flexibiliteit en een nauwkeurige planning vereisen.

Het huren van gitterboxen en de dynamiek van een industrie

Een analyse van de activiteiten in je magazijn kan uitwijzen dat het tijd wordt om het huren van opslagmateriaal zoals gitterboxen te overwegen als oplossing. Deze aanpak geeft je nieuwe mogelijkheden om kosten te besparen en de efficiëntie van je magazijn te verhogen. Het geld dat hiermee bespaard wordt kan gebruikt worden voor andere investeringen.

Gitterboxen voldoen aan je verwachtingen

Draadcontainers Gitterbox zijn waarschijnlijk het meest populaire type metalen containers voor het gebruik in Europese magazijnen. Door ons geleverde gitterboxen voldoen aan de EPAL standaarden en worden zo ook in de markt gezet. Hierdoor kun je goederen tot een aanzienlijk gewicht opslaan, wat deze box zeer aan te bevelen maakt voor zware producten. Verder valt de box op door zijn duurzame karakter en het feit dat deze niet snel beschadigt. Voor meer informatie over het ontwerp van gitterboxen, die ook onze blog. Ons complete productaanbod voorziet ook in andere draadcontainers en gespecialiseerde metalen dollies om gitterboxen of Euro pallets te vervoeren.

Kopen of huren

Bij logistiekonline.be kun je makkelijk gitterboxen aanschaffen. Onze producten hebben een hoge kwaliteit, hoog gebruiksgemak en zijn duurzaam in gebruik. We verzorgen ook het transport van de bestelling naar Nederland of België.

Kopen of huren gitterboxen

De seizoensinvloeden op de bedrijfsvoering in het achterhoofd houdend, kun je wellicht kosten besparen op de opslag van onnodige, lege gitterboxen. Wil je kosten besparen door alleen de producten die je ook daadwerkelijk gebruikt te betalen, ofwel te huren? Als de planning van de klantcontracten in orde is, dan valt er veel te besparen met het huren van gitterboxen. Bij rotomrent.be huur je alleen de hoeveelheden die je echt nodig hebt en wanneer je extra producten nodig hebt, dan leveren we die zo spoedig mogelijk.

Automotive industrie? Gitterboxes zijn een must-have

De auto-industrie speelt een grote rol in Nederland en in de wereld. De automotive industrie ontwikkelt zich momenteel als één van de snelst groeiende industrieën ter wereld - en ondersteunt, zoals algemeen bekend, andere belangrijke industrieën zoals transport en olieproductie. Om het opslaan van halffabrikaten en auto-onderdelen te ondersteunen bieden we stalen draadcontainers, ofwel gitterboxen, te huur.

Automotive industrie? Gitterboxes zijn een must-have

Ze staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Nog een groot voordeel is dat de containers stapelbaar zijn, waardoor er veel ruimte bespaart kan worden in het magazijn. De huur containers die we aanbieden zijn in overeenstemming met de EPAL certificatie standaard. We zijn ervan overtuigd dat het feit dat onze producten van hoge kwaliteit materiaal gemaakt zijn ervoor zorgt dat ze vele jaren mee zullen gaan.

Ervaring met customer service

Rotom levert al vele jaren huurbare containers voor opslag en transport. Ieder gegeven moment staan er tienduizenden gehuurde gitterboxen op locatie. We hebben altijd grote hoeveelheden producten beschikbaar voor de verhuur.

We hebben 15 magazijnen, met alle mogelijke producten die jij nodig hebt, verspreid over Europa. Zo kun je snel containers ontvangen en eenvoudig naar verschillende punten in Europa retourneren. Wanneer je de kans ziet om kosten te besparen en processen te optimaliseren, doe het dan vandaag nog!

Gerelateerde producten