Magazijnwagens - belangrijke functies en toepassingen in magazijnen

Magazijnwagens - belangrijke functies en toepassingen in magazijnen

Tijdens de diverse werkzaamheden in magazijnen zijn de meest gebruikte transportwagens, Platformwagens, steekwagens, tafelwagens, pompwagens en dollies.

Steekwagens, geschikt om snel lichtere goederen te verplaatsen

Een zeer belangrijk en veelzijdig transportmiddel in magazijnen is de steekwagen. Hun simpele design zorgt ervoor dat u makkelijk goederen er op kunt plaatsen en licht en efficiënt kunt verplaatsen naar de juiste bestemming.

Veilig transport met een platform wagen

Platform wagens worden over het algemeen gebruikt door expeditiebedrijven, productiehallen, of productie sectoren waar het belangrijk is om snel kleine producten te kunnen transporteren. Het speciale ontwerp van platformwagens, hun opvouwbare handgrepen en hoogwaardige materialen waaruit ze bestaan, geven een hoge garantie dat zelfs de zwaarste en asymmetrische producten snel en efficiënt worden verzonden. Inklapbare platform wagens worden op grote schaal gebruikt in commerciële voertuigen, doordat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd met de zending naar de bestemming.

Transporteer meer met tafelwagens

Tafelwagens hebben 2-4 vaste werkbladen en worden gebruikt voor het vervoer van materialen die nodig zijn op de productielijn, of accessoires en roomservice in hotels bijvoorbeeld. Dit type wagen bevelen wij aan voor restaurants, hotels, naast de apparatuur voor bijvoorbeeld de schoonmaakploeg en het is een uitstekend hulpmiddel voor het snel verplaatsen van benodigde materialen. De tafelwagens zijn voorzien van meerdere werkbladen en ook zeer stille wielen. Dit maakt ze ideaal voor het verplaatsen op locaties waar stilte is vereist tijdens de werkzaamheden, zoals in ziekenhuizen, klinieken of gangen van het hotel. Professionele tafelwagens zijn ook uitgerust met versterkte glasvezel tops, lades, antislipmatten of wielen met remmen. De tafel variant van magazijntrucks zijn transportmiddelen die speciaal voor werkplaatsen zijn ontworpen, ze worden gekenmerkt door zijn sterkte en robuustheid. Ze dienen, als het complement van werkplaatsuitrusting of aula. De randen zijn zo ontwikkeld dat ze dienen te voorkomen dat producten vallen en kleine onderdelen van het blad glijden. Deze producten zijn te vinden op professionele apparatuur voor mechanische installaties.

Op een simpele manier pallets verplaatsen met een pompwagen

Een fundamenteel artikel in de logistiek, pompwagens, deze worden gebruikt voor het verplaatsen van lading op pallets. Pompwagens ofwel palletwagens zijn betrouwbaar en benodigde transportmiddelen in opslag en productie-installaties, ze zijn geschikt voor alle standaard maten van pallets. De specificaties variëren in de mogelijke belasting en extra apparatuur. De palletwagen kan een ingebouwde elektronische schaal of module hebben met een elektrische motor.

Makkelijk goederen transporteren in kleine ruimtes

Een belangrijke rol voor dit werk is weggelegd voor de dolly. Zeer geschikt voor het snel laden en verplaatsen van verhuisdozen of plastic bakken die gerangschikt zijn in stapels. Dollies helpen bij  arbeidstijdverkorting, en gemakkelijk vervoer in smalle straatjes magazijnen. Ze zijn uitgerust met zwenkwielen en daardoor extreem wendbaar.

We nodigen u graag uit om een bezoek te nemen op onze webshop om u zelf bekend te maken met ons assortiment magazijnwagens.