Hoe verbeteren mobiele magazijnstellingen de efficiëntie van magazijnen?

Hoe verbeteren mobiele magazijnstellingen de efficiëntie van magazijnen?

Heeft u een flexibel opslagsysteem nodig? Een die zijn functie perfect zal vervullen tijdens een periode van meer verkeer, maar in het laagseizoen kan het worden ingediend? Momenteel zijn grote bedrijven op zoek naar verschillende methoden om de magazijnruimte te optimaliseren. Een van de technieken die voor ondernemers effectief en uiterst praktisch blijkt te zijn, is het flexibele Mobilerack opbergsysteem. Het is eenvoudig te implementeren met mobiele postpallets.

Wat maakt mobiele stellingen en postpallets anders?

Constructie van een metalen pallet

Postpallets zijn een uitstekend alternatief voor traditionele magazijnstellingen. Ze zijn een van de beste oplossingen voor een magazijn. Door het modulaire ontwerp en de mogelijkheid om meer pallets toe te voegen, kan elk bedrijf dit opslagsysteem aanpassen aan hun eigen huidige behoeften. Mobilerack-magazijnstellingen zijn verkrijgbaar in grote laadcapaciteiten, daarom zijn ze zeer geschikt voor het opslaan van grote items.

Ze bestaan ​​uit een stabiele basis en steunpilaren gemaakt in verschillende maten. De paalstructuur zorgt voor een gemakkelijke montage en demontage van het rek. Het universele gebruik van postpallets maakt het mogelijk om goederen in een kolom op te slaan dankzij de stapelfunctie (stapelen).

Flexibele constructie van sta-pallets voor het creëren van opslagrekken

Metalen mobileracks zijn rekken die op elk moment kunnen worden uitgebreid met meer verdiepingen (niet zoals in het geval van de meeste rekken, waar het aantal planken door de fabrikant is ingesteld en het niet mogelijk is om de volgende te demonteren of te installeren). Mobiele rekken zijn modulaire constructies, daarom werken ze zo goed in een magazijn. Als we een kleine hoeveelheid goederen hebben, is een basisplatform voldoende. Zodra we meer ruimte nodig hebben, voegen we meer verdiepingen toe. Dit is een heel eenvoudige en effectieve oplossing.

Opslag van mobileracks

Dankzij de mogelijkheid om volgende palen en platforms toe te voegen, kunnen de goederen goed worden verdeeld. Deze metalen postpallets zijn verkrijgbaar in een basisversie, maar ook versterkt met extra palen die hun stevigheid vergroten. We bieden enkele opslagrekken die op één pallet passen en dubbele opslagrekken die het opslagoppervlak vergroten.

Eenvoudige montage en demontage, wat tijd bespaart

Mobiele stellingen zijn zeer eenvoudig te monteren en te demonteren zonder boorgaten, dit geldt ook voor dubbele stellingen. Magazijnvereisten variëren vaak sterk. Als het schap gemakkelijk te gebruiken is, bespaar je makkelijk tijd om aan aandere bezigheden in het magazijn te besteden.

Gedemonteerde magazijnstellingen besparen ruimte in het magazijn

Ruimte besparen in het magazijn ...

In sommige vestigingen is het moeilijk om vraag en aanbod in een magazijn nauwkeurig te voorspellen. De ene dag kan de vraag naar ruimte erg groot zijn, omdat er veel goederen moeten worden opgeslagen en de andere dag is het hele magazijn leeg. Als er geen goederen in het magazijn zijn, kunt u de opslagruimte volledig anders gebruiken. Dit is echter niet mogelijk als lege planken alle ruimte in beslag nemen. Met mobiele magazijnstellingen is dit geen probleem.

... of een snelle uitbreiding van de magazijnruimte

Het flexibele Mobilerack-opslagsysteem is een uiterst eenvoudige en effectieve manier om uw magazijn snel uit te breiden. De hoge kwaliteit wordt bevestigd door TUV-certificaten. Dit flexibele en mobiele opslagsysteem past perfect bij elk magazijn en onder bepaalde voorwaarden, wanneer de specificiteit van de producten staat het toe - kan buiten worden gebruikt. Dit komt omdat wanneer ze niet in gebruik zijn, deze planken eenvoudig in een zeer kleine ruimte kunnen worden opgevouwen. Mobilrack kan worden gedemonteerd om minder dan 10% van het oorspronkelijke oppervlak te bedekken.

Magazijnstellingen voor producten van ongebruikelijke afmetingen

Het is ook een effectief systeem, ook voor producten met ongebruikelijke afmetingen. Neemt opgevouwen weinig ruimte in beslag. Het mobilrack-opslagsysteem is ideaal voor het transporteren en opslaan van moeilijk op te bergen producten. Onder de vele mogelijke oplossingen bieden we ook autobandenrekken aan als speciale systemen voor banden voor personenauto's, vrachtwagens en landbouwmachines. Onze magazijnstellingen zijn aangepast aan elk type belading, rekening houdend met hun gewicht en grootte. Dit is alleen voor enkele en dubbele mobiele telefoons. Er is geen regelgeving voor deze banden. Deze oplossing zorgt voor een snelle montage en demontage. Hierdoor kunt u goederen van verschillende afmetingen opslaan.

Autobandenrekken

Mobilracks voor speciale taken

Het aanbod voor het mobiele opslagsysteem wordt aangevuld met Mobilracks voor flexibele containers (FIBC) big-bags. De steunbuizen hebben verschillende lengtes, zodat u de hoogte van de vloer naar eigen wens kunt aanpassen. Dit is een duidelijk voordeel, aangezien big-bags verschillende afmetingen kunnen hebben, maar daardoor past elke tas op een rek. Dergelijke pallets zijn ook aangepast om Big Bags op te slaan. In elk goed georganiseerd magazijn moet ongetwijfeld minstens één palletpallet staan.

Duurzaamheid van mobiele rekken

Mobilracks vragen niet veel onderhoud, omdat ze gegalvaniseerd zijn en een hoge weerstand tegen wrijving en impact hebben, dus als u ze in uw magazijn installeert, heeft u geen extra bedrijfskosten.

Wat zijn de kosten van metalen magazijnstellingen

Het grote voordeel van Mobilracks is ongetwijfeld het feit dat ze niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook niet veel kosten. Het positieve is dat de prijs van deze schappen redelijk is, je kunt hem checken bij Rotomshop. Als u geïnteresseerd bent in meer mobiele rekken en hun componenten, is het de moeite waard om een ​​aanvraag te sturen en bieden we u gunstige aankoop- of huurvoorwaarden.

Mobiele stellingen te huur - een oplossing voor opslag en transport

Als Rotom Groep gevestigd in 10 Europese landen hebben we de grootste verhuurbasis in Europa voor mobiele opslag. Dit systeem werkt perfect in elk magazijn zonder extra kosten zoals bij vaste systemen, waarvan de installatie vaak erg duur is.

Mobiele stellingen kunnen buiten worden gebruikt

Verhuur van mobiele magazijnstellingen is zeer voordelig voor ondernemers omdat het de mogelijkheid biedt om het magazijn naar eigen inzicht in te delen. Het Mobilrack-systeem kan niet alleen binnen (in het magazijn), maar ook buiten worden gebruikt. De enige vereiste is een gelijkmatig, vlak oppervlak.

 

De configuratie van magazijnstellingen zal ook niet moeilijk zijn - selecteer gewoon de juiste hoogte van beugels voor de opgeslagen goederen. Het voordeel van het huren van magazijnstellingen is de zogenaamde tijdflexibiliteit, omdat u de huurperiode eenvoudig kunt verlengen. Daarnaast is het een veilige oplossing omdat alle gehuurde verpakkingen voor ieder hergebruik door ons worden gecontroleerd. Vragen over de mogelijkheid om mobiele stellingen te huren? Gelieve ons te contacteren.

 

Gerelateerde producten